2009 óta az Apple tulajdonosok szolgálatában

Mobiltelefon és számítógép professzionális szerviz és szaküzlet.

Magasan képzett és több éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunkkal vállaljuk mobiltelefonok és informatikai  termékek teljeskörű javítását országosan, kedvező díjakkal. 

Cégeknek

Vállalata több mobiltelefonnal vagy számítógéppel rendelkezik?
Vállaljuk rendszereinek és eszközparkjának időszakos vagy rendszeres rendszergazdai felügyeletének ellátását,
hardveres és szoftveres karbantartását professzionális minőségben, kedvező áron.
Vállalatoknak a helyszíni felmérés INGYENES.
Felmérés után egyedi árajánlatot adunk.

Önnek

Munkatársaink akár az Ön otthonában, akár szervizünkben segítséget nyújtanak problémái megoldásában.

Szolgáltatásunk az Ön informatikai rendszerének zavartalan működését biztosítja. 

Rendszer beállítási problémák, hálózati problémák (internet, WIFI, belső hálózatok LAN), szoftver telepítési problémák megoldása, helyszínen is.

Miért az iDoki?

Ügyfeleink számára a versenytársainkénál jobb árakat, precíz, igényes munkavégzést, sok éves tapasztalattal bíró technikus csapatot biztosítunk.
Bízunk benne, hogy a szervizünkben leadott gépek gyors javítása megelégedésére szolgál, és partnerek lehetünk a továbbiakban is.

A számunkra legfontosabb érték ügyfeleink elégedettsége, cégünk már 2009 óta áll az Apple tulajdonosok szolgálatában.

Vállalatunk új és használt informatikai termékek valamint mobiltelefonok  gyors és szakszerű szervizelésével foglalkozik cégek és magánszemélyek számára, munkánk minőségére garanciát vállalunk.

Az ország bármely pontjáról vállaljuk a hozzánk futárszolgálattal eljuttatott Apple termékek gyors és szakszerű szervizelését, kedvező áron.

Üzleteinkben teljes körű szerviz szolgáltatásaink mellett lehetőség van új és használt Apple termékek eladására, vásárlására. Az általunk eladásra kínált termékek minőségét szakértőink garantálják.

Nálunk nincsenek „rejtett költségek”. Kollégáink az árlistánkban szereplő összegeket forintra pontosan számlázzák ködösítés, mellébeszélés nélkül. Szervizmunkánk során kizárólag a szükséges beavatkozásokat hajtjuk végre, így minimalizáljuk a javításra fordítandó költségeit.

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, és ezt úgy kívánjuk elérni, hogy a ránk bízott gépeket a legjobb tudásunk szerint, becsülettel megjavítjuk a lehető legkedvezőbb árak mellett, legyen szó egyszerű szoftveres problámák elhárításáról, vagy akár komolyabb hardveres beavatkozásról.

Visszajelzések

Visszajelzések

"Az egyetlen Apple szerviz, ahol meg tudták oldani az összes problémámat! És még csak nem is tartott fényévekig! 🙂
Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
Egy Google-felhasználó
5/5
"Profi csapat! A munka pontosan az ígért határidőre, kiváló minőségben készült el, és a végén kiderült, hogy még olcsóbb is mint eredetileg megbeszéltük! Nagyon korrektek és kedvesek voltak, udvarias volt a kiszolgálás és Facebookon is gyorsan válaszoltak a kérdésemre. Köszönöm, hogy megjavították a telefonom, innentől ha elromlik valamim csak önökhöz fogom vinni."
Egy Google-felhasználó
5/5
"Már évek óta az Idoki segít nekem mindenbe legyen az szaktanácsadás, akkumlátor csere, kijelző vagy pedig a MacBook Pro-m éves karbantartása. Gyors kiszolgálás, profizmus és nagyon jó árakat kapok, hiszen törzsvevő vagyok kijelzőcserében.
Köszönöm iDoki a profi hozzáállást , na és a gyors segítséget mindig. Multkori 5 perc alatt lévő akkumlátor csere volt az igazi."
Egy Google-felhasználó
5/5
"Kedvesek és korrektek voltak. Ritka ez a mentalitás Magyarországon.
Csak ajánlani tudom!
Gyorsan, olcsón és jól dolgoznak."
Egy Google-felhasználó
5/5