Karbantartás – minden Apple laptop életében elérkezik az idő, amikor megjelennek az öregedés első tünetei: kicsit meglassulnak, jobban melegednek és nem azt az élményt nyújtják, amit rigófüttyös ifjúkorukban kaptunk tőlük.

Minden notebook kifogástalan működésének kulcsa a megfelelő hűtés. Ezt a gépünkben a processzorra , a grafikus gyorsítóra és a chipsetre helyezett hűtőrendszer, hűtőborda biztosítja. A processzorok és a hűtőrendszer között egy hőátvezető anyagot alkalmaznak, melyet köznyelven hűtőpasztának szoktak nevezni. A hűtőrendszer lelke maga a ventilátor, amely a hűtőbordákon keletkező hőt fújja ki gépünkből. Legnagyobb ellensége gépünknek a por, mely sajnos minden MacBook és MacBook Pro-tulajdonost érint, kivéve talán a KFKI vagy az ELGI pormentes laboratóriumaiban tevékenykedő szerencsés társainkat. A hűtőventilátor évek elteltével megszámlálhatatlanul sok köbméter levegőt képes átfújni a hűtőbordákon, ez azonban már akár egy év után is porcicakolóniák megtelepedését okozhatja. A jelenség következménye sajnos túlmelegedés, és a rendszer lassulása lehet.

Most a Macbookodat bruttó 8 900 forintért felkészítjük, – tisztítás és teljes hardveres karbantartás – hogy ismételten olyan Apple-életérzés kerítsen Téged is a hatalmába, mint amikor megvetted a szupergyors számítógépedet.

Mire gondolt a művész mikor a múvét készítette?

Egy törött kijelző ijesztő lehet, de semmi ok a pánikra, mert iDoki megoldja 😉 Aki már ejtette le kedvenc Apple készülékét, annak ismerős a rémület, ami végigfut az egész testeden a földet érés előtt, aztán a remény, amivel lehajolsz érte, hogy felvedd, és szemügyre vedd a kárt.

Amennyiben már megtörtént a baj, akkor se félj, mert a segítség is kéznél. iDoki nem kérdez, megoldja a problémát. Nem számít, hogy leesett, a kutya megrágta, vagy épp a kocsi átment rajta, iDoki vérbeli profi módjára, gyorsan és kedvező áron megjavítja készüléked, ami talán még jobb is lesz, mint új korában! Előrelátóbb Apple tulajdonosok a hasonló jövőbeni balesetek elkerülése érdekében üzleteinkben megtalálják a tokok, fóliák és táskák széles választékát a maximális védelem érdekében. Vállaljuk gyorsan és szakszerűen minden Apple termék javítását, profihoz illően természetesen garanciával. Tehát ha iPhone, iPad, iPod, MacBook készüléked épp gyengélkedik, fordulj hozzánk bizalommal 😉

Az ünnepek nem csak a gyomrod, de kedvenc Apple készüléked is megviselték? 🙂

Apple terméket kaptál ajándékba, és nem tudod, hogy mihez kezdj vele? 😉 Az ország bármely pontjáról vállaljuk a hozzánk futárszolgálattal eljuttatott Apple termékek gyors és szakszerű szervizelését, kedvező áron. Orvosoljuk mindenféle Apple termék szoftveres és hardveres problémáját, valamint folyamatosan bővülő kínálatunkból biztos, hogy megtalálod a készülékedhez való kiegészítőt, legyen az akár egy tok, fólia vagy épp a legmenőbb táska 😉 Látogass el üzleteinkbe, ahol kellemes környezetben, udvarias kiszolgálással, a tőlünk megszokott szakértelemmel állunk rendelkezésedre. Gyere el hozzánk, hogy ne csak az ablak támogatására használd jobb sorsra érdemes MacBook-odat! Várunk rád! 🙂