iDoki szerviz

Kedves Ügyfeleink!

Augusztus 19-én (hétfő) és 20-án (kedd) üzleteink zárva tartanak.

Megértésüket előre is köszönjük.

Miért minket válassz?

Ügyfeleink számára a versenytársainkénál jobb árakat, precíz, igényes munkavégzést, sok éves tapasztalattal bíró technikus csapatot biztosítunk.
Bízunk benne, hogy a szervizünkben leadott gépek gyors javítása megelégedésére szolgál, és partnerek lehetünk a továbbiakban is.

Nálunk nincsenek „rejtett költségek”. Kollégáink az árlistánkban szereplő összegeket forintra pontosan számlázzák ködösítés, mellébeszélés nélkül. Szervizmunkánk során kizárólag a szükséges beavatkozásokat hajtjuk végre, így minimalizáljuk a javításra fordítandó költségeit.

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, és ezt úgy kívánjuk elérni, hogy a ránk bízott gépeket a legjobb tudásunk szerint, becsülettel megjavítjuk a lehető legkedvezőbb árak mellett, legyen szó egyszerű szoftveres problámák elhárításáról, vagy akár komolyabb hardveres beavatkozásról.

Szállítás

Szervizünk az alábbi címen érhető el:

 Budapest II. kerület, Szilágyi Erzséber fasor 121., Budagyöngye bevásárlóközpont. Nyitvatartás: munkanapokon 10-19, szombaton 10-15 óra között.

Hibás, javításra szoruló Apple készülékét elküldheti hozzánk postai úton, vagy futárszolgálattal is. Fontos hogy a csomagot csak nyitvatartási időben áll módunkban átvenni.

Amennyiben javítás céljából szeretné nekünk elküldeni készülékét, az általunk megbízott futárszolgálat az ön által megjelölt címen felveszi a csomagot, és amint elkészült a javítás, akkor visszaszállítja azt Önnek.


Díja:

  • Oda-vissza szállítás Magyarország területén belül: bruttó 4.000 Ft
  • Oda-vissza szállítás utánvéttel Magyarország területén: bruttó 4.300 Ft. 

Amennyiben csomagbegyűjtéssel szeretné eljuttatni hozzánk készülékét, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon, vagy email-ben

Szakembereink 10 éve foglalkoznak Apple termékek javításával.
Büszkén mondhatjuk, hogy mobiltelefonok,tabletek,és egyéb szórakoztatóelektronikai eszközök javításában piacvezetők vagyunk.

Korszerű berendezésekkel a legextrémebb problémákra is megoldást nyújtunk Neked, legyen az beázás, törés vagy alaplapi meghibásodás.
Javításainkat rövid határidővel vállaljuk. A javított, beszerelt alkatrészekre garanciát adunk. 

Szervizes csapatunk a legjobb tudását felhasználva mindent elkövet, hogy életre keltse kedvenced.

Üzletünkben több, mint 1500 készüléket és kiegészítőt találsz

Tartozékok, kiegészítők széles választéka

Tokok, fóliák állapotmegőrzés és fizikai sérülések elkerüléséhez, csinosításhoz.
Gyári és minőségi utángyártott töltők, adatkábelek, headsetek, autós kiegészítők.

Gyors javítás


Korszerű berendezésekkel a legextrémebb problémákra is megoldást nyújtunk Neked, legyen az beázás, törés vagy alaplapi meghibásodás.
Javításainkat rövid határidővel vállaljuk.

Beépített alkatrészre garancia

Célunk a javítás.
Gyári vagy gyári minőségű utángyártott alkatrészeinkkel az elvégzett javítás eredménye a meghibásodás előtti állapot visszaállítása, melyet magas szakértelemmel és profi eszközökkel viszünk véghez.

Írj nekünk most!
Hívj minket most!