Üzletünkben több, mint 1500 készüléket és kiegészítőt találsz

Miért minket válassz?

Ügyfeleink számára a versenytársainkénál jobb árakat, precíz, igényes munkavégzést, sok éves tapasztalattal bíró technikus csapatot biztosítunk.
Bízunk benne, hogy a szervizünkben leadott gépek gyors javítása megelégedésére szolgál, és partnerek lehetünk a továbbiakban is.

Nálunk nincsenek „rejtett költségek”. Kollégáink az árlistánkban szereplő összegeket forintra pontosan számlázzák ködösítés, mellébeszélés nélkül. Szervizmunkánk során kizárólag a szükséges beavatkozásokat hajtjuk végre, így minimalizáljuk a javításra fordítandó költségeit.

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, és ezt úgy kívánjuk elérni, hogy a ránk bízott gépeket a legjobb tudásunk szerint, becsülettel megjavítjuk a lehető legkedvezőbb árak mellett, legyen szó egyszerű szoftveres problámák elhárításáról, vagy akár komolyabb hardveres beavatkozásról.

Szállítás

Üzleteink az alábbi címeken érhetők el:

Budapest, V. kerület, Báthory u. 19. Nyitvatartás munkanapokon 10-19 óra között

Budapest II. kerület, Szilágyi Erzséber fasor 121., Budagyöngye bevásárlóközpont.

Nyitvatartás: munkanapokon 10-19, szombaton 10-15 óra között.

Frissen vásárolt Apple termékedet vagy prémium kiegészítődet futárszolgálat segítségével is el tudjuk hozzád juttatni az ország bármelyik pontjára, így neked csak élvezned kell a prémium minőséget!

Fizesd be az összeget közvetlenül a bankszámlánkra. Megjegyzésként kérlek tüntesd fel a megrendelés azonosítóját a közlemény rovatban. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Frissen vásárolt Apple termékedet vagy prémium kiegészítődet futárszolgálat segítségével is el tudjuk hozzád juttatni az ország bármelyik pontjára, így neked csak élvezned kell a prémium minőséget!

Fizess készpénzben vagy bankkártyával átvételkor a futárszolgálat munkatársának.

Tartozékok, kiegészítők széles választéka

Tokok, fóliák állapotmegőrzés és fizikai sérülések elkerüléséhez, csinosításhoz.
Gyári és minőségi utángyártott töltők, adatkábelek, headsetek, autós kiegészítők.

Gyors javítás


Korszerű berendezésekkel a legextrémebb problémákra is megoldást nyújtunk Neked, legyen az beázás, törés vagy alaplapi meghibásodás.
Javításainkat rövid határidővel vállaljuk.

Beépített alkatrészre garancia

Célunk a javítás.
Gyári vagy gyári minőségű utángyártott alkatrészeinkkel az elvégzett javítás eredménye a meghibásodás előtti állapot visszaállítása, melyet magas szakértelemmel és profi eszközökkel viszünk véghez.